Assortiment

Bloemen

Van september t/m juni kunt u bij ons terecht voor Amaryllissnijbloemen. Een zeer breed assortiment met meer dan 20 soorten amaryllis. Daar zijn wij trots op! Van kleinbloemig tot grootbloemig, Van klassiek tot trendy. In veel verschillende kleuren en vormen. Neem een kijkje op de Amaryllissen pagina en u zult versteld staan van de enorme verscheidenheid aan mooie kleuren en bloemvormen!

Antirrhinum, ofwel Leeuwenbekken, zijn bij ons verkrijgbaar in de maand mei. In de mooie voorjaarskleuren wit en roze.  

 

 

Planten

Naast amaryllissnijbloemen kunnen wij ook diverse amaryllisbol in pot aanbieden. Zowel de grootbloemige, 1 bol per pot als de kleinbloemige, 3 bollen per pot zijn prachtig om te zien. Gemakkelijk om te verzorgen en na enige tijd komt er een ware bloemenzee tevoorschijn!

Bovendien bent u ook aan het juiste adres voor diverse planten, van Primula tot Dianthus en van Dahlia tot Platycodon en verschillende andere soorten planten. Bent u benieuwd naar ons aanbod en de beschikbaarheid van de verschillende planten kijk dan verder op onze assortimentspagina. 

Amaryllisbollen

Amaryllisbollen zijn verkrijgbaar van september t/m november. Wij verkopen de bollen via verkooporganistatie Floralia. Bovendien zijn er amaryllisbollen (diverse kleuren) beschikbaar voor particuliere verkoop in ons winkeltje aan de Lange Kruisweg 58a.